Villa Pardoes Winter Run: Sponsorloop voor het goede doel

De echte hardloper weet hoe blij je kunt worden van een rondje om. Hoe gaaf zou het zijn als je dit voor een goed doel kunt doen? Reken maar dat je hier nog veel blijer van wordt. Het geeft toch een fantastisch gevoel als ouders met een ziek kind door jouw inzet bij een sponsorloop voor het goede doel een onvergetelijke vakantie kunnen beleven? Niet twijfelen, maar doen dus! Mocht je niet zo’n hardloper zijn of is deze sport lichamelijk niet geschikt voor jou, dan is dat geen probleem. Ook sponsors zijn heel hard nodig voor deze goede doelen sponsorloop.

Sponsorloop goede doel

Villa Pardoes is er voor ouders en hun zieke kind. De ziekte van hun zoon of dochter is vaak ernstig en soms zelfs levensbedreigend. Juist voor deze gezinnen is het enorm belangrijk om er even tussenuit te gaan. Dat is lang niet altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuisopnames, behandelingen en natuurlijk de kosten. Villa Pardoes regelt het voor deze gezinnen en samen met eventuele broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zorgen zij ervoor dat het ziek zijn even op ‘pauze’ gaat. In een sprookjesachtig vakantieverblijf verdwijnen tijdelijk alle zorgen. Er wordt gespeeld, gelachen en gestoeid. Een moment om alles te vergeten, maar ook een moment om weer op te laden voor de volgende fase. Dit alles kan mogelijk gemaakt worden door onder andere een sponsorloop voor het goede doel.

Gastgezinnen moedigen aan tijdens sponsorloop voor het goede doel

Om dit prachtige initiatief te financieren organiseren Villa Pardoes en Stichting GoRun op zaterdag 8 december 2018 de Villa Pardoes Winter Run. Deze goede doelen sponsorloop is extra sfeervol omdat het plaats gaat vinden tijdens de tweede editie van het Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel. De wereld van Anton Pieck is magisch en voor één dag is er ouderwetse gezelligheid. Veel muziek en straattheater met de uitstraling van zo’n honderd jaar geleden. Het is natuurlijk een sprookje om in deze setting mee te rennen of de hardlopers aan te moedigen en te sponsoren. Zelfs de gastgezinnen en vrijwilligers zullen de hardlopers een steuntje in de rug geven. Je loopt namelijk ook door de tuin van Villa Pardoes. Hun aanmoediging zal je zeker een extra boost geven om de sponsorloop te voltooien, dus schrijf je snel in!

Alles is mogelijk bij sponsorloop goede doel

Diverse opties zorgen ervoor dat deze sponsorloop voor het goede doel voor iedereen toegankelijk is. Als hardloper kun je namelijk kiezen uit verschillende afstanden. De start en finish is voor iedereen op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. De langste run, die van 10 kilometer, start als eerste. De aanvangstijd is 15.00 uur. Hierna volgt om 16.30 uur de 6 kilometer run en als laatste om 17.30 uur de Family Run & Walk. Om 17.10 uur is het mogelijk om op te warmen op het sfeervolle en gezellige Anton Pieckplein. Een extra stimulans om families te laten mee te doen is de kans op leuke prijzen. Zorg dus dat je het mooiste Anton Pieck kostuum draagt! Kortom; aan iedereen is gedacht. Jong en oud kunnen meedoen aan deze goede doelen sponsorloop, maar ook de minder sportieve mensen kunnen prima een steentje bijdragen door middel van een sponsorbedrag.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen