Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Mail naar run@villapardoes.nl en wij helpen je graag!

Inschrijving

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 25 november 2018. Alleen online inschrijvingen tot en met 22 november zijn verzekerd van hun voornaam of bedrijfsnaam op het startnummer. Het loopshirt is ook slechts tot 22 november te bestellen. LET OP: het maximum aantal deelnemers is 1500, voor de startnummers geldt dus OP=OP. De mogelijkheid bestaat dat de inschrijving eerder sluit, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

Kunnen Runners van diverse afstanden in 1 team zitten?

Ja. Het is mogelijk om je in te schrijven voor zowel de Familyrun & Walk als de 6 km of 10 km Run. Een team kan dus bestaan uit een mix van Runners die de 6- of 10 km lopen. Dit geldt helaas niet voor de deelnemers van de Family Run & Walk.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Er kan onverhoopt iets misgaan waardoor je moet afzeggen. Je kunt je inschrijving dan annuleren door een e-mail te sturen naar de organisatie van Villa Pardoes Winter Run: run@villapardoes.nl. Het is helaas niet mogelijk om inschrijf- en/of sponsorgeld retour te ontvangen.

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn inschrijving. Wat nu?

Alle deelnemers ontvangen per e-mail een bevestiging. Zorg dus dat je een goed e-mailadres invult. Mocht je desondanks geen bevestiging hebben gekregen, mail dan even naar run@villapardoes.nl. Check ook je spambox. Het kan zijn dat de mail daarin is gekomen.

Hoe hoog is het inschrijfbedrag?

Individueel

10 km inschrijving €15
6 km inschrijving €10

Businessrun

10 km inschrijving €250 per team
6 km inschrijving €200 per team

Family Walk

600 meter €5 per gezin   

De Villa Pardoes Winter Run loopshirts zijn bij te bestellen voor €15,- bij het inschrijven. 

Hoe kan ik een team inschrijven?

Als je je inschrijft voor Villa Pardoes Winter Run via het inschrijfformulier kan je aangeven dat je een nieuw team wilt starten. Je maakt dan een nieuw team aan terwijl je ook jezelf inschrijft. Iedereen die zich aan jouw team wilt toevoegen kan bij het inschrijven aanvinken dat ze zich willen aansluiten bij een bestaand team. Door middel van de zoekbalk kunnen zij dan jouw team opzoeken en zich hieraan toevoegen.

Hoe krijg ik een Villa Pardoes loopshirt?

Iedereen die zich online inschrijft voor de Villa Pardoes Winter Run kan ook dit unieke shirt bij bestellen tot en met 22 november 2018. Op de dag van de Run kunt u het shirt afhalen bij het Inschrijfbureau. Dit unieke loopshirt is te bestellen voor €15,-. 

Kan ik voor meerdere teams of personen inschrijven?

Nadat je je hebt ingeschreven log je jezelf eerst uit. En daarna kan je opnieuw inschrijven. Bij het invoeren van je mailadres krijg je dan de mededeling dat er al een account bestaat op dat mailadres. Maar dan kan je er voor kiezen iemand onder jouw mailadres te laten inschrijven. [vink aan: ik wil dit mailadres toch gebruiken en kies een gebruikersnaam]

Bereikbaarheid

Waar is de Villa Pardoes Winter Run?

De start en de finish van de run is op het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel (5171 EJ). 

Kan ik Villa Pardoes Winter Run goed bereiken per fiets?

Jazeker, dat raden wij zelfs aan! Woon je in de buurt van de Villa Pardoes Winter Run? Dan is het met de fiets het gemakkelijkst om het evenement te bereiken.

Kan ik parkeren bij Villa Pardoes Winter Run?

Er is parkeergelegenheid op de parkeerplaats van Winkelpassage de Hoofdpoort en bij Sporthal De Werft (Huygenstraat 73, Kaatsheuvel).

Route & Programma

Is er een tijdslimiet verbonden aan de verschillende afstanden?

Ja, er is een tijdslimiet voor de verschillende afstanden. Voor de 6 km is er een tijdslimiet van 60 minuten en voor de 10 km is dit 1 uur en 30 minuten. Voor de Familyrun & Walk is er geen tijdslimiet.

Hoe laat is de start van Villa Pardoes Winter Run?

15.00 uur    Start 10 KM Individueel
15.00 uur    Start 10 KM Businessrun
16.30 uur    Start 6 KM Individueel
16.30 uur    Start 6 KM Businessrun
17.30 uur    Start Familyrun gevolgd door Familywalk

Wat is er nog meer te beleven op en rond het terrein van Villa Pardoes Winter Run?

Op en rondom het Anton Pieckplein, daar is het allemaal te beleven! De Villa Pardoes mascotte is aanwezig, de bus en caravan staan uitgestald en er is een koepeltent voor de kidsadventure: glittertattoos, schminken, nail art. Tevens zijn daar ballonnenartiesten.

Wie kunnen er meedoen aan Villa Pardoes Winter Run?

Iedereen! Kinderen t/m 12 jaar kunnen moeten wel vergezeld worden door een volwassene.
Deelnemers die de 10 kilometer lopen moeten minimaal 14 jaar oud zijn.

Is Villa Pardoes Winter Run een wedstrijd en vindt er tijdregistratie plaats?

Ja, de Villa Pardoes Winter Run is een wedstrijd en er is tijdregistratie. Je ontvangt ook een medaille.

Startnummer & shirt

Krijg ik na afloop ook een medaille?

Alle Runners krijgen na afloop van de Villa Pardoes Winter Run een medaille uitgereikt, ook alle deelnemers van de Family Run & Walk.

Hoe ontvang ik mijn startnummer?

Je kunt jouw startnummer één uur voor afgaand aan jouw starttijd ophalen bij het Inschrijfbureau bij Theater in Het Klavier (Anton Pieckplein 1, Kaatsheuvel)

Kan ik pinnen bij Villa Pardoes Winter Run?

Nee, dit is niet mogelijk. In de buurt van het Anton Pieckplein is een Rabobank waar gepind kan worden.

Garderobe & Sanitair

Is er een plek waar ik mijn bagage kan laten?

Bij het Inschrijfbureau bij Theater in Het Klavier (Anton Pieckplein) is een garderobe aanwezig. Wij raden je aan om zo min mogelijk (waardevolle) bagage mee te nemen. Het achterlaten van spullen is geheel op eigen risico.

Is er een ruimte om mij om te kleden?

Er is beperkt ruimte beschikbaar bij het Inschrijfbureau bij Theater in Het Klavier.

Kan ik ook douchen na afloop?

Nee, er zijn geen douches.

Zijn er ook toiletten bij de start- en finishlocatie?

Jazeker. Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run naartoe?

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run naartoe?

De uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run gaat naar Villa Pardoes. Jaarlijks ontvangt Villa Pardoes zo’n 600 gezinnen met een ernstig levensbedreigend ziek kind. Klik hier voor meer informatie. De betalingen gaan via iDEAL en Mollie Payments direct naar de rekening van Villa Pardoes.

Is er ook een belastingvoordeel als ik een deelnemer of team van Villa Pardoes Winter Run sponsor?

Een donatie aan Villa Pardoes Winter Run kan fiscaal aantrekkelijk zijn. Klik ​hier​​​ voor meer uitleg over de fiscale voordelen van donaties aan goede doelen die door de belastingdienst aangemerkt zijn als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Krijgt een sponsor het bedrag terug als ik Villa Pardoes Winter Run niet ga lopen?

Het is helaas niet mogelijk om de sponsorbedragen terug te storten. Het sponsorgeld blijft een schenking aan Villa Pardoes.

Waarom vragen jullie sponsors naar persoonsgegevens?

Om sponsors te bedanken en om bij eventuele fouten of onduidelijkheden te kunnen bereiken. De gegevens van sponsors worden uiteraard niet aan derden verstrekt.

Ik wil graag sponsoren als bedrijf. Is het ook mogelijk een factuur te ontvangen?

Jazeker. Als u bij uw online sponsoring aangeeft dat u als bedrijf Villa Pardoes Winter Run sponsort dan ontvangt u automatisch per e-mail een factuur als PDF-bestand.

Moet ik verplicht sponsor geld ophalen?

Nee, dit is niet verplicht. We hopen natuurlijk wel met de Villa Pardoes Winter Run zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Pardoes zodat heel veel gezinnen kunnen genieten van een bijzondere vakantie. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen