Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Mail naar run@villapardoes.nl en wij helpen je graag!

Inschrijving

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 24 november 2019. Alleen online inschrijvingen tot en met 20 november zijn verzekerd van hun voornaam of bedrijfsnaam op het startnummer. Het loopshirt is ook slechts tot 20 november te bestellen. LET OP: het maximum aantal deelnemers voor de WinterRun is

2000 lopers (incl. bedrijventeams en groepen). Voor de WinterWalk geldt een maximaal aantal deelnemers van 1.000 wandelaars. Voor de startnummers geldt dus OP=OP. De mogelijkheid bestaat dat de inschrijving eerder sluit, dus zorg  dat je op tijd  inschrijft.

Kunnen Runners van diverse afstanden in 1 team/groep zitten?

Ja. Het is mogelijk om je in te schrijven voor zowel de 6 km of 10 km WinterRun. Een team/groep kan dus bestaan uit een mix van Runners die de 6- of 10 km lopen.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Er kan onverhoopt iets misgaan waardoor je moet afzeggen. Je kunt je inschrijving dan annuleren door een e-mail te sturen naar de organisatie van Villa Pardoes Winter Run: run@villapardoes.nl. Het is helaas niet mogelijk om inschrijf- en/of sponsorgeld retour te ontvangen.

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn inschrijving. Wat nu?

Alle deelnemers ontvangen per e-mail een bevestiging. Zorg dus dat je een goed e-mailadres invult. Mocht je desondanks geen bevestiging hebben gekregen, mail dan even naar run@villapardoes.nl. Check ook je spambox. Het kan zijn dat de mail daarin is gekomen.

Hoe hoog is het inschrijfbedrag?

WinterRun Individueel of als onderdeel van een groep
10 km inschrijving € 15,-
6 km inschrijving € 10,-

WinterRun bedrijventeams of als onderdeel van een groep
10 km inschrijving €250,- per team
6 km inschrijving €250,- per team

KidsRun
600 meter, 1.000 meter, 1.500 meter € 5,- 

WinterWalk individueel of als onderdeel van een groep
7 km en 11 km € 10,-

De Villa Pardoes WinterRun loopshirts zijn bij te bestellen voor € 15,- bij het inschrijven. 

Hoe kan ik een bedrijventeam of een groep inschrijven?

Als je je inschrijft voor Villa Pardoes WinterRun via het inschrijfformulier kan je aangeven of je mee doet als organisatie/bedrijf of als persoon. Wanneer je een bedrijventeam gaat inschrijven kies je voor organisatie/bedrijf. Wanneer je als inidividu of in een groep gaat inschrijven kies je voor persoon. Indien je in een groep wil lopen, geef je daarna aan dat je een groep wil aanmaken. Iedereen die zich bij jouw groep wil aansluiten, kan bij het inschrijven aangeven dat ze zich willen aansluiten bij een bestaande groep. Door middel van de zoekbalk kunnen zij jouw groep opzoeken en zich hieraan toevoegen. Lopen in een groep is bedoeld voor individuele lopers die wel graag samen hun donaties willen werven en op de dag zelf als groep wandelen of rennen. 

Hoe krijg ik een Villa Pardoes loopshirt?

Iedereen die zich online inschrijft voor de Villa Pardoes Winter Run kan ook dit unieke shirt bij bestellen tot en met 22 november 2018. Op de dag van de Run kunt u het shirt afhalen bij het Inschrijfbureau. Dit unieke loopshirt is te bestellen voor €15,-. 

Kan ik voor meerdere teams of personen inschrijven?

Nadat je je hebt ingeschreven log je jezelf eerst uit. En daarna kan je opnieuw inschrijven. Bij het invoeren van je mailadres krijg je dan de mededeling dat er al een account bestaat op dat mailadres. Maar dan kan je er voor kiezen iemand onder jouw mailadres te laten inschrijven. [vink aan: ik wil dit mailadres toch gebruiken en kies een gebruikersnaam]

Bereikbaarheid

Waar is de Villa Pardoes Winter Run?

De start en de finish van de run is op het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel (5171 EJ). 

Kan ik Villa Pardoes Winter Run goed bereiken per fiets?

Jazeker, dat raden wij zelfs aan! Woon je in de buurt van de Villa Pardoes Winter Run? Dan is het met de fiets het gemakkelijkst om het evenement te bereiken.

Kan ik parkeren bij Villa Pardoes WinterRun?

Er is GEEN parkeergelegenheid op de parkeerplaats van Winkelpassage de Hoofdpoort. Wel kan je parkeren bij Sporthal De Werft (Huygenstraat 73, Kaatsheuvel), op het Maurits plein en de Vossenbergselaan. 

Route & Programma

Is er een tijdslimiet verbonden aan de verschillende afstanden?

Ja, er is een tijdslimiet voor de afstanden van de WinterRun. Voor de 6 km is er een tijdslimiet van 60 minuten en voor de 10 km is dit 1 uur en 30 minuten. De KidsRun en WinterWalk kennen geen tijdslimiet.

Hoe laat is de start van Villa Pardoes Winter Run?

14.30 uur: 10 km WinterRun

14.45 uur: 11 en 7 km WinterWalk

16.00 uur: 6 km WinterRun

17.30 uur: KidsRun 4-6 jaar 600 meter

17.40 uur: KidsRun 7-9 jaar 1000 meter

17.50 uur: KidsRun 10-12 jaar 1500 meter


Wat is er nog meer te beleven op en rond het terrein van Villa Pardoes Winter Run?

Op en rondom het Anton Pieckplein, daar is het allemaal te beleven! De Villa Pardoes mascotte is aanwezig, de bus en caravan staan uitgestald en er is een koepeltent voor de kidsadventure: glittertattoos, schminken, nail art. Tevens zijn daar ballonnenartiesten.

Wie kunnen er meedoen aan Villa Pardoes Winter Run?

Kinderen vanaf 13 jaar mogen aan de 6 en 10 km WinterRun meedoen.

Is Villa Pardoes Winter Run een wedstrijd en vindt er tijdregistratie plaats?

Nee, de Villa Pardoes WinterRun is geen wedstrijd en er is geen tijdregistratie. Meedoen is belangrijker dan winnen! Je ontvangt uiteraard wel een medaille als aandenken. 

Startnummer & shirt

Krijg ik na afloop ook een medaille?

Alle deelnemers krijgen na afloop van de Villa Pardoes WinterRun en WinterWalk een medaille uitgereikt.

Hoe ontvang ik mijn startnummer?

Je kunt jouw startnummer één uur voor afgaand aan jouw starttijd ophalen bij het afhaalpunt, in de tent op het Anton Pieckplein.

Kan ik pinnen bij Villa Pardoes Winter Run?

Nee, dit is niet mogelijk. In de buurt van het Anton Pieckplein is een Rabobank waar gepind kan worden.

Garderobe & Sanitair

Is er een plek waar ik mijn bagage kan laten?

Bij de omkleedruimte  in het theater van Het Klavier (Anton Pieckplein) is een garderobe aanwezig. Wij raden je aan om zo min mogelijk (waardevolle) bagage mee te nemen. Het achterlaten van spullen is geheel op eigen risico.

Is er een ruimte om mij om te kleden?

Er is beperkt ruimte beschikbaar bij het Theater in Het Klavier.

Kan ik ook douchen na afloop?

Nee, er zijn geen douches.

Zijn er ook toiletten bij de start- en finishlocatie?

Jazeker. Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run naartoe?

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run naartoe?

De uiteindelijke opbrengst van Villa Pardoes Winter Run gaat naar Villa Pardoes. Jaarlijks ontvangt Villa Pardoes zo’n 600 gezinnen met een ernstig levensbedreigend ziek kind. Klik hier voor meer informatie. De betalingen gaan via iDEAL en Mollie Payments direct naar de rekening van Villa Pardoes.

Is er ook een belastingvoordeel als ik een deelnemer of team van Villa Pardoes Winter Run sponsor?

Een donatie aan Villa Pardoes Winter Run kan fiscaal aantrekkelijk zijn. Klik ​hier​​​ voor meer uitleg over de fiscale voordelen van donaties aan goede doelen die door de belastingdienst aangemerkt zijn als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Krijgt een sponsor het bedrag terug als ik Villa Pardoes Winter Run niet ga lopen?

Het is helaas niet mogelijk om de sponsorbedragen terug te storten. Het sponsorgeld blijft een schenking aan Villa Pardoes.

Waarom vragen jullie sponsors naar persoonsgegevens?

Om sponsors te bedanken en om bij eventuele fouten of onduidelijkheden te kunnen bereiken. De gegevens van sponsors worden uiteraard niet aan derden verstrekt.

Ik wil graag sponsoren als bedrijf. Is het ook mogelijk een factuur te ontvangen?

Jazeker. Als u bij uw online sponsoring aangeeft dat u als bedrijf Villa Pardoes Winter Run sponsort dan ontvangt u automatisch per e-mail een factuur als PDF-bestand.

Moet ik verplicht sponsor geld ophalen?

Nee, dit is niet verplicht. We hopen natuurlijk wel met de Villa Pardoes Winter Run zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Pardoes zodat heel veel gezinnen kunnen genieten van een bijzondere vakantie. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen