De Villa Pardoes Run: het leukste hardloopevenement in Noord-Brabant

Hardlopers worden meestal ontzettend enthousiast van een hardloopevenement. Ze presteren vaak net even wat beter, je verlegt je grenzen, je lijkt wel beroemd en het geeft een enorme kick. Helemaal als het doel waarvoor je hardloopt ook nog eens een ontzettend mooie insteek heeft. De Villa Pardoes Run is zo’n hardloopevenement in Noord Brabant waarbij je met een voldaan gevoel over de finish gaat. Genieten van je eigen prestatie is leuk, maar als je iets moois kunt realiseren met één van deze hardloopevenementen in Brabant dan krijg je nog eens een extra kippenvel momentje.

Het goede doel voor hét hardloopevenement in Brabant: Villa Pardoes

Bij dit hardloopevenement lopen de deelnemers namelijk voor een goed doel: stichting Villa Pardoes, een plek voor kinderen om even alles te vergeten. Villa Pardoes biedt gezinnen met een kind met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte een onbezorgde week vakantie. Alles even vergeten en met ouders, zusjes, broertjes of opa’s en oma’s gewoon even onbezorgd lachen en genieten van een sprookjesachtig vakantieverblijf. Geen dokters aan je bed, gewoon even gelukkig zijn in een geweldige ambiance.

Een mooi initiatief voor een ziek kind en een ultieme belevenis

Dat is nog eens een mooi initiatief en een geweldig doel voor de hardlopers en toeschouwers die graag hardloopevenementen in Noord Brabant bezoeken. Want niet alleen de hardlopers zijn hier onze helden, maar ook de toeschouwers en de sponsors kunnen meehelpen om een dergelijk vakantieverblijf voor de ernstig zieke kinderen te realiseren. Natuurlijk zijn de hardlopers diegene die de Villa Pardoes Winter Run moeten lopen, maar dat doe je niet alleen. In de magische wereld van Anton Pieck start je met vele andere deelnemers aan een fantastische run, langs de Efteling, dwars door de tuin van Villa Pardoes naar de feestelijke finish. De gastgezinnen en de vrijwilligers van Villa Pardoes zullen de hardlopers aanmoedigen net zoals het andere publiek, wat niet alleen van het hardloopevenement zal genieten, maar ook van een dag vol muziek en straattheater. Er zijn veel hardloopevenementen in Brabant, maar zoveel ouderwetse gezelligheid kom je niet vaak tegen tijdens een dergelijk evenement. Deze ultieme ervaring wordt een dag om nooit te vergeten, met het doel om de kinderen even hun ellende te laten vergeten.

Sponsors van de hardloopevenementen in Brabant

Natuurlijk kunnen we dit mooie project nooit realiseren zonder sponsors. Waar bij andere hardloopevenementen in Noord Brabant de sponsors meestal worden ingezet voor wat extra faciliteiten voor de deelnemers, hebben we jullie hier keihard nodig om een onbezorgd kindergeluk te creëren. Met jouw bijdrage kunnen we ernstig zieke kinderen even alles laten vergeten, even gewoon weer gelukkig laten zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren, bijvoorbeeld door een sponsor diner, via een flessenactie of via social media. Maar je kunt ook een van de hardlopers van het evenement sponsoren. Alle kleine beetjes helpen en jouw sponsorbedrag kan bijdragen om weer even die glimlach op het gezicht van het zieke kind te toveren. Met jullie hulp brengen we ook weer even de magie terug in het gezin.

Iedereen kan meedoen aan dit hardloopevenement in Brabant

Of je nu wilt gaan hardlopen of wil sponsoren: dit kan als individu, maar ook als bedrijf. Je kunt deelnemen aan de run als enkele deelnemer of als team aan de verschillende afstanden en typen wedstrijden. Zo zijn er bijvoorbeeld de businessrun voor bedrijven of de Family Walk & Run voor families. Alle deelnemers krijgen een medaille, maar kunnen vooral genieten van deze unieke belevenis. Er zijn verschillende afstanden, namelijk 10 km, 6 km en 600 meter voor de Family Walk & Run. Er kunnen zelfs runners van hetzelfde team aan verschillende afstanden meedoen. De Family Walk & Run is een ultieme beleving op en rondom het Anton Pieckplein en hierbij zijn er zelfs prijzen voor de mooiste Anton Pieck Kostuums. Iedereen kan meedoen!

Doe mee met dit hardloopevenement en help deze kinderen

Doe ook mee en steun met jouw deelname Villa Pardoes. Laat met jouw prestatie of sponsoring de kinderen weer even kind zijn en samen met hun familie onbezorgd genieten van elkaar en de sprookjeswereld die hun zorgen even wegneemt.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen