De leukste sponsorloop van Brabant voor het mooiste doel: De Villa Pardoes Winter Run!

Elke fanatieke hardloper weet het: van hardlopen word je gelukkig. Het stofje endorfine wordt aangemaakt door het bewegen, waardoor je je voldaan en misschien zelfs wel extatisch voelt. Maar er is een manier om je nóg beter te voelen na een flink stuk hardlopen: lopen voor een goed doel. Eén sponsorloop in Noord Brabant is wel heel bijzonder: de Villa Pardoes Winter Run! Stichting Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor gezinnen met een ernstig ziek kind in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, waar even alles vergeten kan worden. Waar er weer plek is om te genieten zonder voortdurend geconfronteerd te worden met die verschrikkelijke ziekte. Dat wil jij toch ook steunen?

Leuker dan andere hardloopwedstrijden in Noord Brabant!

Het is een evenement om andere hardloopwedstrijden of sponsorlopen in Noord Brabant voor te laten schieten. Loop je voor de medaille? Die krijg je bij de Villa Pardoes Run ook, zodat je altijd kunt laten zien dat jij je ingespannen hebt voor zieke kinderen en hun gezinnen. We maken er een feest van, met activiteiten bij de start en finish. Als je binnenkomt, hebben wij voor jou een drankje om je vocht en suikers weer aan te vullen.

Inschrijven is eenvoudig bij deze sponsorloop in Brabant

Deelname aan deze mooie sponsorloop in Noord Brabant werkt eenvoudig. Doe mee en schrijf je via de website in voor de 6 kilometer (10 euro) of de 10 kilometer (15 euro). Daarbij upload je natuurlijk een mooie foto van jou in actie. Je stelt een doel voor het sponsorbedrag dat je wilt binnenhalen, en voilà, je hebt een deelnemerspagina op de website van de Villa Pardoes Run. Daar kunnen mensen jouw informatie zien en door middel van een Tikkie jou sponsoren voor deze prachtige sponsorloop in Brabant.

Samen lopen als team in deze sponsorloop in Noord Brabant

Wil je als team meedoen? Dan kan natuurlijk ook! Eén van de teamleden moet dan bij de inschrijving aangeven dat hij of zij een nieuw team wil starten voor deze sponsorloop in Brabant. De anderen geven dan bij de inschrijving aan dat ze zich bij een bestaand team willen voegen, en kunnen dit na het afronden van de inschrijving met hulp van de zoekbalk op de website doen!

Sponsor een deelnemer door middel van een Tikkie

Ben je niet zo’n hardloper, of gewoon even niet in vorm, en vind je deze sponsorloop in Noord Brabant wel erg de moeite waard? Sponsor dan een deelnemer door middel van een donatie. Zoek op de pagina ‘deelnemers’ degene die jij wilt sponsoren. Het maakt natuurlijk niet uit of dit nu een bekend of onbekende van je is, jouw steun is altijd welkom! Het is heel makkelijk om geld over te maken, je krijgt gewoon een Tikkie toegestuurd. Uiteraard kunnen anderen die de pagina bezoeken dan zien dat jij sponsor van deze hardloper bent bij deze bijzondere hardloopwedstrijd in Noord-Brabant. Dan rest jou alleen nog om te komen kijken en jouw deelnemer aan te moedigen. Hopelijk zien we je bij de start en finish in Kaatsheuvel, waar het zoals het hoort bij een sponsorloop in Brabant heel gezellig gaat worden!

Leukste sponsorloop van Noord Brabant!

Of je nu meeloopt of sponsort, je doet iets heel moois voor kinderen en gezinnen die een opsteker kunnen gebruiken. Zij zijn bij Villa Pardoes in uitstekende handen, mede dankzij jou. Achteraf kijk je met genoegen terug op jouw deelname of donatie aan de leukste sponsorloop van Brabant! Schrijf je in en doe mee!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen