Social media

Het is de beste tip die we je kunnen geven: durf te vragen! Laat jouw vrienden, familie, collega's, buren en kennissen weten dat jij meedoet met de Villa Pardoes Winter Run en vraag om hun bijdrage. Social media kan je daarbij heel goed inzetten. Op deze pagina vind je een aantal tips hoe je dat het beste kan doen.

Facebook

Verander je profiel en omslagfoto naar beeld van jouw Villa Pardoes Winter Run. Deel je persoonlijke sponsorpagina en vraag mensen jou te steunen.

E-mail

E-mail is een nog steeds sterk middel om jouw vrienden, maar ook zakelijke relaties in een persoonlijk bericht uit te dagen jouw actie te steunen.

Instagram

Vraag jouw volgers in een video of bericht om jou te steunen. Gebruik hashtags zodat je goed vindbaar bent en zet de link naar je sponsorpagina in je bio.

Bellen

Misschien wel het meest direct is om je vrienden gewoon te bellen. Vertel ze jouw persoonlijke motivatie en vraag om een donatie.

Whatsapp

Stuur al je vrienden een appje met de vraag of ze je willen sponsoren. Leg uit waarom jij je inzet voor Villa Pardoes en deel de link naar je persoonlijke pagina.

Linkedin

Misschien heb je wel een groot zakelijk netwerk. Vraag jouw huidige werkgever of hij iets voor je kan betekenen, schrijf een artikel en vraag om steun.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen