De Villa Pardoes WinterRun


Kaatsheuvel wordt voor één dag omgetoverd tot bruisend winterfestijn waarbij sportiviteit en fun voorop staan. Wandelend, rennend, alleen of met je vrienden of collega's, met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Villa Pardoes! Tijdens deze run langs de Efteling, loop je zelfs door Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. De start-en finishlocatie is op het sfeervolle Anton Pieckplein in het centrum van Kaatsheuvel. Een hartverwarmend sportief event in de decembermaand. Doe ook mee met en loop warm voor Villa Pardoes!

Doe mee!

1 0 7 . 5 4 5 , 3 6


De Routes

Zowel de WinterRun als de WinterWalk kent uitdagende en sfeervolle routes. Geschikt voor iedere loper!Praktische informatie

Kom jij ook op zaterdag 14 december naar de 2e editie Villa Pardoes WinterRun? Hieronder vind je de praktische informatie. 

Locatie

Start- en finishlocatie is op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Parkeerterrein: Dodenauweg Kaatsheuvel (naast de Efteling). Volg de gele aanwijzingborden.

Eten en Drinken

Kom wat eten of drinken op het
Anton Pieckplein.

Afstanden

Ga je wandelen of rennen. We hebben een gepaste afstand voor iedereen!

Route

De route loopt door en rondom Kaatsheuvel.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 9 december.

Foto's

Bekijk hier na afloop de foto's.

Foto's WinterRun, WinterWalk en KidsRun 2019!

Aftermovie Villa Pardoes WinterRun 2019

Aftermovie Villa Pardoes WinterWalk 2019

Aftermovie Villa Pardoes KidsRun 2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen