Hardlopen en gelijk een goed doel steunen: Villa Pardoes Winter Run

Met hardlopen het goede doel steunen, heb jij dit al eens overwogen? Hardlopen voor het goede doel is enorm bevredigend en al helemaal als je de zekerheid hebt dat je op deze manier ernstig zieke kinderen en hun familie kunt helpen. Dus wat houd je tegen om als je kunt hardlopen dit te combineren met het steunen van een goed doel? Iedereen kan meedoen aan deze run voor een goed doel. Zelfs kinderen onder 12 jaar, mits zij tijdens de loop begeleid worden door een volwassene.

Hardlopen is een goed doel

Doe jij net als de meeste mensen graag iets goeds voor een ander? Ga dan hardlopen als goed doel. Een prachtige kans om met jouw hardloopkunsten tegelijkertijd een goed doel te steunen is door je nu in te schrijven voor de Villa Pardoes Winter Run, een ontzettend leuk voorbeeld van een hardloopevenement voor het goede doel. De Villa Pardoes Winter Run is een event dat je niet wilt missen. Hardlopen en tegelijk een goed doel steunen is uiteindelijk de ultieme sportieve combinatie. Als jij ernstig zieke kinderen de kans kunt bieden om in Villa Pardoes te logeren en hen zo in staat stelt hun ziekte en pijn even te vergeten, maak jij van hardlopen een goed doel.

Hardlopen voor Villa Pardoes is een heel goed doel

Deelnemers aan de Villa Pardoes Winter Run gaan zaterdag 8 december 2018 door en rondom Kaatsheuvel op het Anton Pieckplein lopen. Inschrijven voor deze run kan online tot twee weken voor datum of uiterlijk tot twee uur bij het inschrijfbureau op de dag van de run. Lopers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 10 kilometer, 6 kilometer of doe de Family Run & Walk waarvan de afstand 600 meter bedraagt. Aan eten en drinken tijdens dit loopfestijn is ook gedacht, hiervoor kun je terecht op het Anton Pieckplein. En leuk om te weten: na afloop staan de foto's van deze run online op de site van de Villa Pardoes Winter Run.

Met Villa Pardoes hardlopen voor het goede doel

De Villa Pardoes Winter Run is niet zomaar een wedstrijd, deze run maakt van hardlopen voor het goede doel letterlijk een feestje. Kaatsheuvel wordt deze dag omgetoverd tot de sprookjesachtige wereld van Anton Pieck en de start en de finish staan die dag bol van activiteiten, zoals straattheater en muziek. Daarnaast heb je de kans om de mascotte van Villa Pardoes, Pardoes de Tovernar, te ontmoeten en uiteraard ontbreken koek en zopie niet. Je wordt tijdens de run gesupporterd door de vele vrijwilligers en niet in de laatste plaats ook door de gastgezinnen. Hardlopen voor een goed doel als Villa Pardoes is een unieke kans om goed te doen.

Hardlopen>Hardlopen of sponsoren: ga ervoor!

Hardlopen als goed doel, dat wil jij toch ook? Hardlopen voor het goede doel is het mooiste dat er is. En kun je niet hardlopen? Geen probleem, meedoen aan de Villa Pardoes Winter Run kan ook door deze run te sponsoren, bijvoorbeeld via het organiseren van een sponsor diner, door actie te voeren via social media of start een flessenactie. De opbrengst van de Winter Run gaat naar Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een ernstig levensbedreigende ziekte.

Laat deze bijzondere kans, hardlopen voor een goed doel, niet aan je voorbijgaan. Ga ervoor en schrijf je vandaag nog in voor deze geweldige run. Ga hardlopen voor een goed doel en draag zo je steentje bij aan een onvergetelijke vakantie voor ernstig zieke kinderen, samen met hun familie.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen