De Villa Pardoes Winter Run, de gezelligste hardloopwedstrijd van Brabant

Op zaterdag 8 december vindt een van de gezelligste hardloopwedstrijden van Noord Brabant plaats. Stichting Villa Pardoes organiseert dan in samenwerking met stichting Go Run de Villa Pardoes Winter Run. Nu al bestempeld als de leukste hardloopwedstrijd van Brabant. Het parcours begint en eindigt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Tijdens de hardloopwedstrijd loop je door Villa Pardoes en word je aangemoedigd door gastgezinnen en vrijwilligers. Daarnaast wordt gezorgd voor spetterend live entertainment. Dit alles maakt deze bijzondere hardloopwedstrijd in Brabant een gezellig uitje voor het hele gezin.

Een hardloopwedstrijd in Brabant voor verschillende afstanden

De Villa Pardoes Winterrun is een sponsorloop. Deelnemers betalen inschrijfgeld: €15 voor de 10 KM en €10 voor de 6 KM. Daarnaast wordt van alle deelnemers gevraagd geld op te halen door sponsoren te werven, die hun deelname aan de wedstrijd willen sponsoren. Deelnemers kunnen eenvoudig gesponsord worden via de Villa Pardoes Run website. Hier kun je met een Tikkie of via iDeal je bijdrage doen aan de gewenste deelnemer. De Villa Pardoes Winter Run is een van de gezelligste hardloopwedstrijden van Noord Brabant, omdat iedereen mee mag doen. Lopers onder de 12 jaar moeten wel worden begeleid door een volwassene. Voor de 10 kilometerloop geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor minder ervaren en jonge hardlopers is er een speciale Family Run & Walk georganiseerd. Het parcours van deze run is 600 M en is een ultieme beleving op en rondom het Anton Pieckplein. Van tevoren zal worden gestart met een warming-up, waarna iedereen op zijn eigen tempo de route af kan leggen. Zo wordt de hardloopwedstrijd een fantastische ervaring voor het hele gezin.

Meedoen met je bedrijf aan een hardloopwedstrijd in Noord Brabant

Naast particulieren kunnen ook bedrijven meedoen aan de hardloopwedstrijd in Brabant. Bij de businessrun ren je als team onder de naam van een bedrijf. Businessteams kunnen lopen met een shirt met hun eigen logo. Daarnaast worden van alle deelnemers en teams de opgehaalde bedragen weergegeven op de website van de wedstrijd. Dus ben je nog op zoek naar een leuk sportief bedrijfsuitje, waarmee je tegelijk een goed doel steunt? Overweeg dan zeker een deelname aan een van de leukste hardloopwedstrijden van Noord Brabant: doe mee en schrijf je snel in!

Hardloopwedstrijd in Brabant voor stichting Villa Pardoes

Het is de bedoeling dat met de hardloopwedstrijd zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor Villa Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor gezinnen met een ernstig (mogelijk levensbedreigend) ziek kind van tussen de 4 en 12 jaar. Een week lang kan het gezin ontsnappen aan de dagelijkse werkelijkheid die een ziek kind met zich meebrengt. Zo kunnen de gezinnen naar de Efteling en Beekse Bergen, wordt er een familieportret gemaakt en zijn er talloze activiteiten op het vakantiepark. Samen onbezorgd op vakantie gaan is voor families met een ernstig ziek kind een bijzondere ervaring. Om jaarlijks zo’n 600 gezinnen te kunnen verwelkomen is natuurlijk geld nodig. Daarom is de Villa Pardoes Winter Run bedacht. Aangemoedigd door vrijwilligers en gasten van het vakantiepark geld ophalen, zodat nog meer gezinnen voor deze ervaring in aanmerking komen. Tijdens de hardloopwedstrijd in Brabant wordt de gelopen tijd geregistreerd en alle deelnemers krijgen na de finish een medaille. Daarnaast zijn er onderweg drinkposten voor deelnemers en zijn faciliteiten als toiletten en kleedkamers aanwezig.

Sponsor een deelnemer aan de hardloopwedstrijd

Zelf geen hardloper of te weinig tijd om jezelf voor 8 december in topconditie te trainen? Dan kan het sponsoren en aanmoedigen van deelnemers natuurlijk ook. Al het opgehaalde geld gaat naar Villa Pardoes en is hard nodig. Motiveer iedereen om je heen mee te doen of te doneren en kom zaterdag 8 december naar de leukste hardloopwedstrijd van Brabant.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen