Hardloopwedstrijd goed doel: Villa Pardoes Winter Run

Als een klein kindje ziek wordt is dit het ergste wat je als ouders kan overkomen. Helemaal als blijkt dat je kindje ongeneeslijk of zelfs levensbedreigend ziek is verdwijnt toch even de grond onder je voeten. Hoe mooi is het als je je kind dan toch nog kunt laten genieten van een fantastische vakantie, waar hij of zij even de ziekte kan vergeten en helemaal op kan gaan in een fantasiewereld. Villa Pardoes in Kaatsheuvel is zo’n vakantieverblijf, waar het zieke kind samen met de ouders en broertje(s) of zusje(s) deze vakantie kan beleven. Villa Pardoes wordt geheel gesponsord door giften van mensen en instellingen die het zieke kind een onvergetelijke en gratis vakantie gunnen.

Villa Pardoes ligt naast het bekende attractiepark de Efteling. Als bezoeker van Villa Pardoes krijg je tijdens je vakantie onbeperkt en gratis toegang tot de Efteling. Daarnaast mag je ook attractiepark Toverland of safaripark de Beekse Bergen bezoeken. Ook in de villa is er genoeg te beleven voor de kinderen, zoals verkleden, knutselen, computerspellen of dvd’s bekijken. Daarnaast is er in de tuin van Villa Pardoes een grote speeltuin en ook het zwembad is in de buurt. Gelukkig zijn er veel mensen en instellingen die sponsor van Villa Pardoes zijn, maar met extra acties wordt ervoor gezorgd dat er nog meer geld binnenkomt en er nog meer zieke kinderen van een vakantie kunnen genieten. Een van die acties is een hardloopwedstrijd voor een goed doel, de Villa Pardoes Winter Run.

Een hardloopwedstrijd voor het goede doel

Een hardloopwedstrijd voor een goed doel is een populaire manier om geld in te zamelen. Als jij Villa Pardoes ook een warm hart toedraagt en met een hardloopwedstrijd voor het goede doel wilt meedoen, dan is dit je kans. Iedereen mag meedoen met deze hardloopwedstrijd voor het goede doel: geoefende en minder geoefende hardlopers, maar ook wandelaars. De Villa Pardoes Winter Run vindt plaats op 8 december aanstaande in Kaatsheuvel. Op die dag is er ook het Anton Pieck Festijn en met de kerstdagen voor de deur, kun je rekenen op een zeer gezellige kerstsfeer. Zowel de start als de finish van de Winter Run vindt plaats op het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel en je bepaalt zelf hoever je wilt lopen. Je kunt kiezen uit een route van 10 kilometer, 6 kilometer, of als je met het hele gezin wilt meedoen aan een hardloopwedstrijd voor het goede doel, dan is er de Family Run & Walk van 600 meter. Uiteraard volgt er ook een prijsuitreiking voor de winnaars van de verschillende afstanden.

Inschrijven voor de Villa Pardoes Run

Wil jij zieke kinderen een mooi en onvergetelijke vakantie bezorgen? Schrijf je dan ook in voor de leukste hardloopwedstrijd voor een goed doel, de Villa Pardoes Winter Run. Alleen al met je inschrijfgeld maak jij het mogelijk om zieke kinderen een leuke vakantie te laten ervaren. Als jij je inschrijft voor de 10 kilometer, betaal je € 15,- en voor de 6 kilometer € 10,-. Ook bedrijven kunnen meedoen en dan is dit tevens een heel leuk bedrijfsuitje. Als je met je collega’s meedoet aan de 10 kilometer, dan betaal je € 250,- per team en teams die de 6 kilometer lopen betalen € 200,-. Families die aan de Family Run & Walk meedoen betalen € 5,- per gezin. Haal dus je vrienden, familie en collega’s over om mee te doen en schrijf je in voor deze hardloopwedstrijd voor het goede doel!

Meer dan een hardloopwedstrijd voor een goed doel

Vind jij een goed doel steunen wel belangrijk, maar is een hardloopwedstrijd voor een goed doel niet echt je ding, dan kun je toch nog een bijdrage leveren. Je kunt ook heel gemakkelijk via de website een extra sponsoring doen. Je kiest een bedrag van € 25,- of € 50,- en Villa Pardoes zal je hiervoor enorm dankbaar zijn. Of je nu wel of niet meedoet aan een hardloopwedstrijd voor het goede doel, iedereen kan een bijdrage leveren. Uiteindelijk gunnen we toch allemaal ongeneeslijk ziek kinderen de mooiste vakantie van hun leven?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen