Villa Pardoes Run in Kaatsheuvel: hardloopwedstrijd in december

In Kaatsheuvel vindt op zondag 8 december de Villa Pardoes Winter Run plaats. Deze hardloopwedstrijd in december heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Villa Pardoes. Iedereen kan deelnemen aan de verschillende hardloopwedstrijden van de Winter Run in december, want behalve individuele runs over 6 en 10 kilometer bestaat de hardloopwedstrijd in december ook uit een businessrun over deze afstanden. Gezinnen en families kunnen prima meedoen aan de Family Run en Walk over een afstand van zeshonderd sprookjesachtige meters. De organisatie hoopt dat elke deelnemer zich laat sponsoren zodat Villa Pardoes gezinnen met een ernstig ziek kind nog heel lang een gratis vakantie aan kan bieden.

Hardloopwedstrijd december

Wie deelneemt aan de Villa Pardoes Run waant zich echt een eeuw terug in de tijd. Niet voor niets vindt de hardloopwedstrijd in december plaats rond het sprookjesachtige Anton Pieckplein en is er behalve hardlopen heel veel meer te beleven in Kaatsheuvel. De Villa Pardoes Winter Run is echt een uitje voor heel het gezin en behoort zeker bij een van de gezelligste hardloopwedstrijden in december. Er is onder meer prachtig straattheater, er is volop gezelligheid en ruim voldoende te eten en te drinken. Mooi is dat de hardloopwedstrijd dwars door de gezellige Villa Pardoes tuin gaat. Koek en zopie zal evenmin ontbreken en voor het merendeel van de deelnemers aan een van de hardloopwedstrijden december geldt dat meedoen (veel) belangrijker is dan winnen. De conclusie kan dus worden gerechtvaardigd dat echt iedereen mee kan doen aan het unieke evenement: het evenement gaat nadrukkelijk uit van de Olympische gedachte.

Anton Pieckfestijn

De organisatie is er in geslaagd een bijzonder uitdagend parcours uit te zetten met het Anton Pieckplein als kloppend hart van het evenement. Deelnemers die de uitdaging aandurven kunnen zich online inschrijven tot 25 november, op de dag zelf kan er tot een half uur voor de start van de verschillende afstanden ook nog ingeschreven worden. Het dagprogramma op 8 december start om 15.00 uur met de 10 kilometer individueel en de 10 kilometer businessrun. Om 16.30 uur start zowel de 6 kilometer individueel als de businessrun over dezelfde afstand. Om 17.30 uur staat de Family Run en Family Walk op de agenda. Ook de diverse randactiviteiten beginnen om 15.00 uur.

Geld inzamelen voor Vila Pardoes

Doel is het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor Villa Pardoes. De stichting biedt al jarenlang gezinnen met een ernstig of zelfs levensbedreigend ziek kind in de leeftijd van 4 tot 12 jaar een gratis vakantie aan, om zo de sores van alledag heel even te vergeten en met de familie onbezorgd te genieten. Om dit te kunnen blijven doen is geld nodig. Het inschrijfgeld voor de Villa Pardoes Winter Run vloeit uiteraard in z’n geheel in de kas van de stichting, maar daarnaast zijn tal van andere sponsoracties ontstaan (zo is er een sponsordiner en worden verschillende flessenacties georganiseerd) en laten de deelnemers zich ook individueel voor een vast bedrag of per afgelegde (kilo)meter sponsoren. Kun je dus zelf niet mee rennen, help dan geld in te zamelen door te sponsoren. Meedoen aan de Winter Run kost respectievelijk 15 en 10 euro voor deelnemers aan de individuele wedstrijd over 10 en 6 kilometer, terwijl businessteams respectievelijk 250 en 200 euro per team betalen om deel te mogen nemen. Deelnemen aan de Family Run en Walk kost 5 euro per gezin. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en doe mee!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen