Hardloopevenement goed doel: Villa Pardoes Winter Run

In Kaatsheuvel vindt op 8 december de Villa Pardoes Winter Run plaats. Kaatsheuvel wordt voor deze heel speciale gelegenheid weer heel even de wereld van Anton Pieck met muziek straattheater en vooral heel veel gezelligheid. Het hardloopevenement is voor een goed doel: Villa Pardoes. Deelnemers kunnen individueel en in teamverband (Businessrun) zowel zes als tien kilometer lopen, voor gezinnen is er de Family Run & Walk over een afstand van zeshonderd meter.

Villa Pardoes: daar vergeet je alles!

Villa Pardoes Run is een initiatief van stichting Villa Pardoes en zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dit hardloopevenement voor het goed doel Villa Pardoes levert op verschillende manieren geld op: de inschrijfgelden die de lopers betalen gaan rechtstreeks naar Villa Pardoes. Daarnaast is er de mogelijkheid om lopers te sponsoren. Stichting Villa Pardoes biedt jaarlijks een gratis vakantie voor gezinnen met zieke kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Onder de noemer ’daar vergeet je alles’ genieten deze getroffen gezinnen van een compleet verzorgde vakantie. Behalve voor het kind dat met een levensbedreigende ziekte te kampen heeft, blijkt dat dergelijke ziektes ook enorme impact te hebben op mensen uit de directe omgeving van het kind. Villa Pardoes probeert met de vakanties gezinnen ondanks alles een onvergetelijke en plezierige week te bezorgen en in die missie slaagt het al vele jaren. Daarom is ook dit hardloopevenement voor het goede doel dus zo belangrijk.

Hardloopevenementen goede doel

Meedoen met de Villa Pardoes Run dus, want hoe meer lopers aan dit hardloopevenement voor dit goed doel meedoen, hoe meer gezinnen hiervan op vakantie kunnen. Deelnemen kan op verschillende manieren. Voor bedrijven is er de Businessrun over zes of tien kilometer. Bedrijven stellen een team samen dat probeert zoveel mogelijk geld op te halen en natuurlijk een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Ook individueel kunnen deze afstanden gelopen worden. Speciaal voor gezinnen is er de Family Run & Walk, waar een afstand van zeshonderd meter gelopen wordt. Daarnaast is er van alles te doen rond het Anton Pieckplein. Zo zal de mascotte van Villa Pardoes van de partij zijn, net als de Villa Pardoes bus en caravan, én wordt er een koepeltent geplaatst. Daar kunnen kinderen glittertattoo’s laten zetten, hun nagels laten doen of geschminkt worden. Ballonnenartiesten zullen er bovendien laten zien wat je allemaal met een ballon kunt doen. Er is uiteraard voldoende eten en drinken, muziek en straattheater. De Winter Run is hét voorbeeld van een hardloopevenement voor goede doel: voor het hele gezin en meedoen is veel belangrijker dan winnen

Hardloopevenement goed doel

Het uitdagende parcours van dit hardloopevenement goed doel wordt vanaf 15.00 uur voor het eerst betreden door de lopers van de tien kilometer. Om 16.30 uur begint zowel de individuele loop, als de Businessrun over zes kilometer. Gezinnen dragen bij aan dit hardloopevenement voor het goede doel door vanaf 17.30 uur te starten aan de loop speciaal voor gezinnen. Wie deel wil nemen en zo Villa Pardoes wil steunen, schrijft zich online in tot twee weken voor de Winter Run. Op de dag zelf kan tot twee uur voor de start ingeschreven worden bij het inschrijfbureau op locatie. Deelnemers aan de zes en tien kilometer betalen individueel respectievelijk tien en zes euro, teams die meedoen aan de businessrun betalen 250 euro (per team). De Family Run & Walk kost vijf euro per persoon. Om Villa Pardoes nog meer te ondersteunen kunnen deelnemers via de website een prachtig Villa Pardoes loopshirt bestellen. De Villa Pardoes Run geeft Villa Pardoes de ruimte om vakanties te kunnen blijven aanbieden: dit hardloopevenement voor het goede doel levert de stichting namelijk geld op om meer gezinnen licht te bieden in een verder vaak donkere wereld. Steun deze hardloopevenementen voor het goede doel, omdat gezinnen met een ziek kind dit simpelweg verdienen. De Winter Run: het hardloopevenement voor het goede doel!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen