Villa Pardoes Winter Run: magisch hardloopevenement in december

Kom hardlopen in de magische wereld van Anton Pieck! Op zaterdag 8 december organiseert Villa Pardoes in samenwerking met Stichting GoRun de Villa Pardoes Winter Run, het mooiste hardloopevenement van december. Dit hardloopevenement in december bewijst dat sportiviteit en nostalgie hand in hand samengaan. Met jouw deelname aan het meest sfeervolle hardloopevenement van december steun je stichting Villa Pardoes, een plek waar gezinnen met een ernstig ziek kind even hun zorgen vergeten en genieten van een heerlijke vakantie met elkaar.

Hardloopevenement in december in nostalgische sfeer

Je kent Anton Pieck vast wel van de schattige huisjes in het Sprookjesbos van de Efteling. Op 8 december brengt de magie van Anton Pieck heel Kaatsheuvel in de kerstsfeer van honderd jaar geleden, met nostalgische wintertafereeltjes, kerstkoren, traditionele klederdracht, straattheater en vooral veel ouderwetse gezelligheid. Dit winter wonderland vormt het decor van de Villa Pardoes Winter Run, een van de mooiste hardloopevenementen in december.

Programma en afstanden hardloopevenement

De Villa Pardoes Winter Run is het leukste hardloopevenement van december, waar je met je hele familie sportief van geniet. Alle afstanden starten vanaf het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Om 15.00 klinkt het startschot voor de tien kilometer. De zes kilometer start daarna om 16.30. Aan beide afstanden kun je deelnemen als individuele loper, maar ook als business team om gezellig met je collega’s een sportieve prestatie neer te zetten. De route leidt je langs de Efteling en door de tuin van Villa Pardoes waar alle gastgezinnen en vrijwilligers je zullen aanmoedigen. Een bijzondere belevenis op het parcours van dit unieke hardloopevenement in december. Om 17.30 start de Family Run and Walk, een loop van 600 meter over het feestterrein op het Anton Pieckplein. Voor alle lopers ligt er een medaille klaar als herinnering aan je deelname aan een van de mooiste hardloopevenementen van december. We zorgen voor een hapje en een drankje na de finish en organiseren een groot feest op en rond het Anton Pieckplein. Kinderen kunnen daar op de foto met de Villa Pardoes mascotte, de bus en caravan staan klaar en er is een koepeltent met ballonnenartiesten, glittertattoos, schminken en nail art. Doe je mee aan de Family Run and Walk, kom dan verkleed in de stijl van Anton Pieck. De deelnemers met het mooiste kostuum winnen een leuke prijs.

Loop mee met het hardloopevenement of sponsor nu!

Zie je jezelf al staan met die felbegeerde medaille, genietend van chocolademelk en straattheater in de sfeer van honderd jaar geleden? Schrijf je dan nu in voor de Villa Pardoes Winter Run, het meest sfeervolle hardloopevenement in december. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk bij het inschrijfbureau op het Anton Pieckplein, bij Theater in het Klavier. Daar is ook een beperkte ruimte om je om te kleden en een garderobe waar je je bagage kunt achterlaten. Villa Pardoes bestaat dankzij de hulp van vrijwilligers en sponsoren. Met jouw bijdrage kunnen nog meer gezinnen met een ernstig ziek kind even zorgeloos genieten. Sponsor daarom nu een deelnemer en kom op 8 december alle lopers aanmoedigen. Mooiere hardloopevenementen in december zijn er niet, kom gezellig naar Kaatsheuvel en geniet van sportiviteit en nostalgie.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen